Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Daniel Pancu, aflat pe lista PSD pentru poziția de consilier general în București, are un mesaj surpriză pentru Gabriela Firea

Gabriela Firea face echipă cu Daniel Pancu în competiția pentru București! Actualul antrenor al echipei Poli Iași se află pe lista de consilieri municipali a PSD în București. Din inima Moldovei, Daniel Pancu s-a pozat cu un tricou pe care este imprimată poza Gabrielei Firea, iar în dreptul fiecărei litere a numelui, un atribut care, în opinia sportivului, o caracterizează. Încântată de gestul lui Daniel Pancu, Gabriela Firea i-a mulțumit celui supranumit ”Pancone”, printr-un mesaj pe Facebook.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

„Multumesc, Daniel Pancu, pentru sustinere! Nu e doar un sportiv de performanta, ci este un om cu mult bun simt, capabil de sacrificiu pentru cei din jur, cu grija fata de semeni!”, este mesajul postat de Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.