Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Deputatul PSD Gîdei Laurențiu Viorel, la mausoleul dedicat generalului Eremia-Teofil Grigorescu: 'A dat dovadă de curaj și eroism'

Radu Pop
Facebook.com
Gîdei Laurențiu Viorel

Deputatul PSD Gîdei Laurențiu Viorel a depus în numele partidului din care face parte o coroană de flori la Mausoleul de la Mărășești dedicat generalului Eremia-Teofil Grigorescu. La 21 iulie România comemorează 103 ani de la moartea generalului Eremia-Teofil Grigorescu.

„'Din sângele vostru se va ridica, curat și măreț, o țară românească a tuturor românilor', sunt cuvintele spuse, după bătălia de la Mărășești, din anul 1917, soldaților săi de generalul cu origini în județul Galați al Armatei Române din Primul Război Mondial, Eremia Grigorescu, pe care îl comemorăm, astăzi.

Am fost onorat să depun, în numele Partidului Social Democrat, la Mausoleul de la Mărășești, o coroană de flori la mormântul generalului Grigorescu și să-mi exprim omagiul și recunoștința pentru dârzenia, curajul și eroismul insuflate, soldaților români, mai ales în bătăliile de la Oituz și Mărășești.

Faptul că un erou național, precum generalul Eremia Grigorescu, s-a născut la Târgu Bujor din Galați, mă motivează să îi urmez exemplul, și vă îndem și pe voi să faceți la fel, și să punem binele și interesul comun pe primul loc, înaintea noastră. Iar vremurile, pe care România le trăiește în această perioadă, sunt motive foarte întemeiate să dăm dovadă de solidaritate și de unitate”, a spus Gîdei Laurențiu Viorel pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.