Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Descoperire MACABRĂ: Capete UMANE şi mai multe membre, inclusiv capul unui copil de 13 ani, au fost găsite în frigiderul unui fost fotbalist ghanez

crima

Un fost fotbalist ghanez a fost arestat după ce capete umane tăiate, inclusiv unul aparținând unui băiat de 13 ani, au fost găsite în interiorul unui frigider din casa sa, relatează Daily Star.

Fotbalistul devenit comentator sportiv Richard Gyamfi, în vârstă de 28 de ani, a fost prins după ce tatăl băiatului a intrat cu forța în interiorul casei și a făcut o descoperire sinistră într-o cameră încuiată, potrivit alephnews.ro.

Poliția a recuperat membre și capete tăiate din frigiderul bărbatului.

Tatăl și mai mulți localnici și-ar fi făcut dreptate cu mâna lor și au „dat buzna” în casa fostului fotbalist.

La început, grupul nu a găsit nimic ieșit din comun, până când au dat peste o ușă încuiată. Când i-au cerut lui Gyamfi să deschidă ușa, acesta a refuzat, pretinzând că a pierdut cheia.

Grupul a dărâmat apoi ușa, unde au descoperit pe podea cadavrul unui băiat, căruia îi lipsea capul.

Poliția a fost chemată imediat la fața locului, unde a descoperit alte două capete tăiate și nenumărate părți de corp uman ascunse în frigider.

Directorul de afaceri publice al Serviciului de Poliție din Ghana, Alexander Kwaku Obeng, a declarat presei locale: „Rămășițele sunt mutate la morga spitalului Serviciului de Poliție din Ghana din Accra pentru a se face analize medico-legale în sprijinul anchetei”.

Din cauza naturii șocante a crimelor, Obeng a declarat că familiilor victimelor, membrilor comunității locale și ofițerilor de poliție implicați în acest caz li s-a oferit sprijin psihiatric.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.