Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Doi minori din Râmnic, dispăruţi de la asistenţii maternali

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

Doi adolescenţi din municipiul Râmnicu Vâlcea sunt căutaţi de poliţie după ce au plecat de la domiciliile asistenţilor maternali în grija cărora se aflau şi nu au mai revenit până în prezent, a informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Poliţia Vâlcea a precizat că este vorba de o fată de 16 ani, care a plecat în cursul zilei de marţi către Şcoala Generală Spiru Haret din Râmnicu Vâlcea, unde este elevă în clasa a VIII-a, şi un băiat de 17 ani, care nu a mai revenit acasă de două zile când a anunţat că merge până la un magazin din apropierea casei. Ambii minori sunt cunoscuţi cu astfel de plecări voluntare de la domiciliile persoanelor care le au în îngrijire.

 

Sursa foto: IPJ Vâlcea

Minora se numeşte Burtea Isaura-Elena, are 1,60 cm înălţime, o greutate de 57 kg, păr lung, negru, ten închis, ochi căprui, iar la data plecării de acasă purta un trening de culoare negru şi adidaşi de culoare negru.

Celălalt adolescent dat dispărut se numeşte Ciorei Liviu, are o înălţime de 170 cm, greutate 60 kg, păr şaten închis, ten deschis, nas drept, ochi căprui, gura mică, buze subţiri, semne particulare: cicatrice în zona stângă a pieptului, cicatrice operaţie apendicită, la data plecării de la domiciliu purtând o vestă din fâş de culoare kaki închis, bluză de culoare negru, trening de culoare negru, iar în picioare poartă ghete sport de culoare negru.

 


Sursa foto: IPJ Vâlcea

Persoanele care deţin informaţii cu privire la aceste plecări, sunt rugate să anunţe prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au menţionat că în această săptămână a mai fost sesizată dispariţia de la domiciliu şi a unei minore în vârstă de 10 ani, care însă a fost găsită de poliţişti în scurt timp în zona unui restaurant McDonald's din municipiul reşedinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.