Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Doi oameni au murit pe loc - Accident cumplit în județul Dolj

F. P.

Doi oameni au murit pe loc, striviţi într-o maşină, în urma unui cumplit accident produs astăzi pe DJ 561, între localităţile Băileşti şi Galiciuica din Dolj.

Accidentul s-a produs, potrivit primelor informaţii, după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se aflau cei doi oameni.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina tânărului s-a răsturnat pe şosea, iar cealaltă maşină a fost proiectată în parapetul de protecţie de pe marginea drumului.

Cei doi oameni au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii şi, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa. De cealaltă parte, şoferul de 20 de ani a ajuns de urgenţă la spital.

"Astăzi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Băilești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 561 D, între localitățile Galiciuica și Băilești, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, un autoturism condus pe DJ 561D, între localitățile Galiciuica și Băilești, de un tânăr de 20 de ani, din Băilești, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Giubega.

În urma evenimentului rutier, din păcate, conducătorul auto de 69 de ani și o femeie, pasager în autoturismul condus de acesta au decedat.

De asemenea, conducătorul auto, de 20 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului celor două persoane", se arată într-o informare a Poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.