Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Doi tineri au ajuns în cătușe, la Poliție, dintr-un motiv incredibil: Au furat două hidrobiciclete și au plecat la plimbare pe lac

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Doi tineri cu vârste de 17, respectiv 18 ani, au ajuns în cătuşe, la Poliţie, luni dimineaţă, după ce au rupt sistemele de ancorare ale unor hidrobiciclete, luni dimineaţă, şi au pornit cu acestea la plimbare, pe lac. Ei au fost surprinşi de către poliţiştii locali care au constatat că, pentru a debloca hidrobicicletele, cei doi au spart lacătele cu care acestea erau ţinute la ponton.

Incidentul s-a petrecut în cursul dimineţii de luni, când poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică aflaţi în patrulate în parcul Tineretului din Ploieşti au depistat doi tineri care se plimbau cu bărcuţele pe lacul amenajat în apropiere de Sala Sporturilor ”Olimpia”, conform News.ro.

„Aceştia au forţat sistemul de prindere şi au rupt lacătele montate pe bărcile ce urmează să fie puse în funcţiune, în zona de agrement”, informează Poliţia Locală Ploieşti.

La faţa locului au intervenit şi poliţiştii locali din cadrul Biroului de Intervenţie Rapidă, iar cei doi tineri au fost reţinuţi, încătuşaţi şi predaţi poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.