Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Dramă totală: Trei persoane au fost scoase inconştiente dintr-o fântână

zcj.ro
popmieri smurd

UPDATE

Un bărbat în vârstă de 47 de ani nu a reacționat la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul TIM Prahova.

Ceilalți doi bărbați au fost transportați la spital.

Știrea inițială

Trei persoane au fost scoase în stare de inconştienţă dintr-o fântână în satul Finţeşti, comuna Năieni din judeţul Buzău, au anunţat, duminică seara, reprezentanţii ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil (în baza planului de intervenţie comună încheiat cu ISU Buzău), scrie agerpres.ro.

"Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Cel mai probabil cele trei persoane încercau să cureţe fântâna, au declarat, pentru News.ro, surse din rândul salvatorilor.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.