Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Ea este educatoarea reținută pentru că ar fi abuzat sexual mai multe fetițe/ Tatăl unor fetițe abuzate i-a incendiat mașina

Polițiștii au anunțat sâmbătă, 15 ianuarie, că în continuarea cercetărilor într-un dosar complex din luna decembrie 2021 a fst administrat material probator și efectuate două percheziții domiciliare.

La data de 6 decembrie 2021, o educatoare la o gradiniță din comuna Bosanci a sesizat că autoturismul proprietate personală, parcat în fața blocului, a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializandu-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală (introducere de obiecte în vagin), fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în cursul acestei zile pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea educatoarei, pentru 24 de ore.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

Imagini cu mașina incendiată:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.