Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Elev ajuns la spital, după ce a primit un sendviș stricat și plin de insecte în cadrul programului 'Masa Sănătoasă'

csid.ro
sendvis

O situație extrem de șocantă a avut loc la o școală din Mehedinți! Un părinte a semnalat că fiul său a primit în cadrul programului "Masă Sănătoasă" un sendviș stricat și infestat cu insecte. După ce a consumat acest produs, elevul a suferit o toxiinfecție alimentară și a fost transportat de urgență la spital.

„Eu l-am văzut slăbit, galben la faţă şi l-am întrebat ce are. Copilul mi-a spus că a mâncat sendvişul la şcoală şi i-a fost rău.

La o jumătate de oră, a venit nepoata cea mare, de clasa a 8-a, povestindu-ne ea că o fată a găsit muşte în sendviş. Noi nu am crezut-o pe fată şi ea a adus sendvişul acasă. A vrut să îl dea la câine.

I-am spus să lase sendvişul să îl văd şi eu. Când l-am deschis era plin de muşte. Varză era stricată, mirosea”, reclamă tatăl elevului, conform csid.ro.

Viorica Pop, directoarea școlii, a declarat că din cei 180 de elevi, doar trei dintre aceștia au sesizat problema.

„La noi, sendvișurile sunt livrate la ora 10 și lucrăm în două ture. Imediat ce ajung, sunt distribuite la clasele mici, iar apoi, la ora 12, la clasele mari.

Noi le-am sugerat copiilor să consume sendvișul, dacă doresc. Există și unii care nu vor să-l consume și îl duc acasă, deoarece, în intervalul de 6 ore cât stau acasă, iar lunea poate chiar 7 ore, este foarte cald în școală și alimentele se pot altera.

Din cei 180 de copii, doar trei au sesizat această problemă”, a declarat Viorica Pop, directorul Școlii Gimnaziale Căzănești.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.