Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Emil Boc s-a făcut de râs: S-a pozat că plantează copaci, apoi arborii au fost ridicați - Nu făceau umbră, explică autoritățile

Primarul Emil Boc s-a fotografiat în Piața Lucian Blaga, fosta Piața Păcii, cum planta copaci, care apoi au fost scoși pentru a se continua șantierul, potrivit stiridecluj.ro.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Copacii au fost scoși luni dimineața și urcați în camionete. Nu se știe care a fost motivul, dar se poate vedea și în fotografia în care apare primarul Emil Boc că rădăcinile copacilor nu sunt complet băgate în pământ, semn că au fost puși provizoriu acolo.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

Managerul de proiect, directorul tehnic al Primăriei, Virgil Porutiu, a declarat că arborii au fost scoși pentru că nu făceau destulă umbra.

Citește și: Anunț neașteptat! Ce premier va pune PSD după moţiune

"S-a luat decizia de către arhitectul proiectului sa fie înlocuiți cu alții cu coroana mai bogata, să poata face mai multă umbră. Sa nu asteptam sa creasca. Se planteaza Platanus acerifolia. Diferentele sunt date de taierile de formare ale coronamentului. Cei din aliniamentele stradale au forma columnara, iar cei prevazuti pentru zona terase au o forma evazata, care va permite umbrirea zonei intr-o perioada mai scurta de timp”, a spus Poruțiu.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.