Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO + FOTO | Epava Titanului a fost scoasă la suprafață: Detalii incredibile despre submersibilul care a curmat viața a cinci oameni

The Independent
Epava Titan 2

Epava submersibilului Titan a fost scoasă la suprafață. Imaginile au fost realizate miercuri, la mai bine de o săptămână după ce a făcut implozie în adâncurile Atlanticului.

Resturile de pe Titan au fost aduse miercuri la țărm de roboți de mare adâncime, în timp ce Paza de Coastă a SUA continuă operațiunea de recuperare după implozia catastrofală de săptămâna trecută, conform The Guardian.

Epava Titanului a fost văzută pentru prima dată în imagini, după ce Paza de Coastă a anunțat joi (23 iunie) că ROV-urile (vehicule operate de la distanță) au găsit camerele acestuia într-o mare de resturi la 1.600 de metri de Titanic.

Pelagic Research Services, compania care a operat ROV-ul care a făcut precedentele descoperiri de resturi, a declarat miercuri că echipa sa era în proces de demobilizare după zece zile de muncă. Compania a declarat că nu a putut discuta imediat despre constatări din cauza anchetei în curs, dar că va organiza o conferință de presă în cursul zilei de astăzi.

content-image

 

 

 

Epava submersibilului Titan a fost scoasă la suprafață

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.