Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Fiica unui fost premier s-a îmbolnăvit de Covid chiar înainte de Paște

WOWBiz
oana roman

Momente dificile pentru Oana Roman. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a ieșit pozitivă cu Covid-19, astfel că va petrece singură de sărbători. „Îmi e rău pentru că… Covid. Va fi un Paște singură la pat”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și-a îngrijorat urmăritorii după ce a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a crezut că este doar o răceală mai puternică sau că i s-a declanșat sinuzita, astfel că a mărturisit că nu se simte bine deloc și că are grijă să își ia medicamentele necesare pentru a se recupera cât mai repede. „Azi nu am putere să vorbesc sau să povestesc, pentru că sunt mega răcită, mi s-a declanșat și sinuzita. Ieri a fost superb, o zi aproape perfectă. Azi zac în pat, iau medicamente și încerc să îmi revin”, a mărturisit, acum câteva zile, Oana Roman.

Pe 13 aprilie a fost ziua de naștere a Oanei Roman, carea împlinit vârsta de 47 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, echipa Xtra Night Show a surprins-o pe vedetă într-un mod cu adevărat inedit. După ce a fost invitată în emisiune și a intrat pe platou, Oana Roman a fost surprinsă cu un buchet mare de flori și un tort, informează RomâniaTV.net

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.