Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | 'Final Destination' de România: Un buștean s-a desprins de pe un camion și a lovit o mașină cu numere de Austria

Un autotren încărcat cu lemn a lovit poarta de gabarit a unui pod de cale ferată, în judeţul Braşov, iar în urma evenimentului unul dintre buşteni s-a desprins de restul încărcăturii şi a străpuns parbrizul unui autoturism Audi înmatriculat în Austria. Pasagerii din maşina mică au scăpat fără răni grave, şoferul suferind leziuni uşoare. Verificările făcute de poliţişti în cazul TIR-ului au arătat mai multe abateri, motiv pentru care conducătorul acestuia a primit amenzi în cuantum total de peste 13.000 de lei.

Evenimentul a avut loc luni seară, pe Drumul Naţional 10, la intrarea în comuna Teliu dinspre Întorsura Buzăului.

Conform poliţiştilor, un autotren care transporta material lemnos către municipiul Braşov a lovit cu încărcătura poarta de gabarit amplasată în zona podului feroviar. În acel moment, un buştean a căzut pe capota unui autoturism care circula în acelaşi sens, intrând prin parbrizul acestuia.

content-image

”Iniţial persoanele implicate au declarat că nu au suferit vătămări corporale, fapt pentru care evenimentul a fost soluţionat ca accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Ulterior, însă conducătorul autoturismului a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească pentru a fi evaluat medical”, informează Poliţia Judeţeană Braşov, potrivit news.ro.

Cercetările făcute de poliţişti în urma accidentului au dus la constatarea mai multor abateri contravenţionale, motiv pentru care şoferul TIR-ului a primit amenzi în valoare de 13.870 lei.

De asemenea, poliţiştii au solicitat prezenţa la faţa locului a unui pădurar, care a constatat, din măsurătorile preliminare, că autotrenul era încărcat cu o cantitate mai mare decât cea înscrisă în documentele de însoţire a mărfii. În aceste condiţii, autovehiculul şui remorca a fost conduse într-o zonă, unde urmează a se efectua măsurarea corespunzătoare a cantităţii de lemn şi a se lua măsurile legale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.