Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Fotoreporter celebru, dat dispărut în apropiere de Kiev: a plecat să fotografieze luptele și a dispărut subit

NEXTA
Max Levin, fotoreporter

Celebrul fotoreporter Max Levin, care a colaborat cu agențiile internaționale de presă, a dispărut în apropiere de Kiev, informează NEXTA. Prietenul său, fotoreporterul Markiyan Lyseiko, care îl caută, a raportat primul dispariția.

Potrivit lui Lyseiko, ultima dată când Maksym Levin a luat legătura a fost pe 13 martie în districtul Vyshhorod de lângă Kiev. În acel moment, se afla în zona de luptă cu aparatele foto.

Pe 13 martie, jurnalistul și-a condus propria mașină pentru a fotografia luptele. A lăsat mașina lângă satul Huta Mezhyhirska și s-a îndreptat spre satul Moșchun. I s-a trimis un mesaj de pe telefon la ora 11.23, dupa care nu a mai luat legatura si nu a mai aparut online.

„S-a cunoscut ulterior că în zona în care Max urma să lucreze au izbucnit lupte intense, în timpul cărora ar putea fi rănit sau luat prizonier de armata rusă”, a spus Markiyan Lyseiko.

Maksym Levin s-a născut în 1981 în regiunea Kiev. Lucrează ca fotojurnalist și fotograf documentar și cameraman pentru multe publicații ucrainene și internaționale, a lucrat cu Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske. Fotografiile sale au fost publicate de publicații precum Wall Street Journal, TIME, Break.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.