Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Gest SFIDĂTOR făcut de ministrul Sănătății: umblă FĂRĂ MASCĂ prin Parlament și stă la distanță mică lângă alt om

captura Stirileprotv
voiculescu fara masca

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului. Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi, informează STIRILE PROTV.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Știrilor Pro TV a încercat să obțină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătății - care între timp își pusese o mască - a refuzat să stea de vorbă.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Potrivit unor recomandări ale Ministerului Sănătății privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), ”pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.”

Sursa foto: Stirile PRO TV.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.