Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Imaginea care face DE RÂS România: Klaus Iohannis și Florin Cîțu au dus-o pe Ursula von der Leyen într-o cameră cu prizele ieșite din perete

România a reușit, din nou, să se facă iar de râs! De data asta, la cel mai înalt nivel. În ziua în care președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a venit la București să ne anunță că PNRR-ul a trecut toate obstacolele, Klaus Iohannis a dus-o într-un spital cu care ar fi vrut să se laude, dar rezultatul a fost contrar.

La Spitalul Universitar de Urgență București, Iohannis a sfidat logica cu o declarație despre vaccinați. A spus că mulți români s-au vaccinat, dar că ”este păcat că sunt așa puțini”.

Citește și: DEZASTRU pentru România în ziua în care Comisia Europeană a aprobat PNRR: 'Am scos irigaţiile deoarece România nu a dovedit că acestea nu afectează mediul'

”Dați-mi voie însă să mai spun ceva despre vaccinare. La noi sunt foarte mulți români care s-au vaccinat. Astăzi am cerut date și am văzut că s-au distribuit sau au fost date peste 10 milioane de doze de vaccin. Sunt aproape 5 milioane jumătate de români care sunt vaccinați cu schema completă. E păcat că sunt așa puțini!”, este declarația halucinantă rostită de președinte.

Însă, înainte de declarația despre vaccinare, Iohannis și Florin Cîțu au plimbat-o pe șefa supremă a CE prin spitalul de renume al Capitalei. Cei doi au dus-o într-un salon în care prizele ies din perete, așa cum se observă chiar din pozele postate pe site-ul oficial al Administrației Prezidențiale.

Citește și: ULTIMA ORĂ Norvegia reclasifică boala COVID-19 și spune că NU este mai periculoasă decât gripa obişnuită .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.