Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Imagini încredibile în Bucureşti: Mii de oameni s-au înghesuit în Piaţa Obor

Inquam Photos / Octav Ganea
piata obor

Mii de persoane au mers, sâmbătă, în Piaţa Obor din Bucureşti pentru a cumpăra alimente, fără să păstreze regulile distanţării sociale. La fel ca vineri, jandarmii au intervenit pentru a limita accesul persoanelor în piaţă pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

„Împreună cu reprezentanți ai poliției, poliției locale și ai firmei de pază a pieței, jandarmii au restricționat accesul prin punctele de intrare în incinta spațiului comercial”, au transmis jandarmii bucureșteni.

Potrivit acestora, accesul în piață se face gradual, iar jandarmii verifică dacă oamenii respectă regulile impuse prin ordonanţele militare privind motivul părăsirii locuinţei.

Conform Ordonanţei Militare 4, orice persoană care părăseşte locuinţa trebuie să deţină o declaraţie pe proprie răspundere privind motivul deplasării.

Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu a anunţat sâmbătă că sunt posibile noi măsuri adoptate prin Ordonanţă militară privind deplasarea persoanelor în vârstă, acesta anunţând că se analizează stabilirea unui alt interval orar sau majorarea intervalului stabilit, care este în prezent de două ore, având în vedere numărul mare al celor care ies la cumpărături la începutul acestui interval.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.