Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO – Imaginile MORȚII și în România, la fel ca în Italia: coloană de dricuri la morga Craiova

Reddit/ whoislucian
Craiova, morgă

Săptămâna aceasta, pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe imagini tulburătoare cu coada de dricuri formată la morga Spitalului Județean din Craiova. Imaginile din România sunt similare cu cele din Italia, când morgile erau supraaglomerate.

Pozele au fost realizate de un craiovean și au fost postate pe rețeaua Reddit, iar autenticitatea lor a fost confirmată pentru Gazeta de Sud de managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici. Acesta a mai precizat că fotografiile respective au fost făcute marți, când numărul de decese din spital a fost mare, cele mai multe fiind provocate de COVID. „Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți”, a spus Laurențiu Ivanovici.

Managerul spitalului a mai precizat că marți au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate COVID-19.

Citește și: În timp ce micii producători din piețe închid tarabele, marile magazine jubilează: se așteaptă la vânzări suplimentare în weekend

„Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți COVID”, a mai declarat pentru sursa citată Laurențiu Ivanovici.

content-image content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.