Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Încă un viral cu Maia Sandu: Cu ce s-a dus la Paris, la întâlnirea cu Emmanuel Macron, în comparație cu Klaus Iohannis

Ceea ce pare de neînchipuit pentru Klaus Iohannis, este perfect normal pentru Maia Sandu! Femeia care conduce Moldova a ajuns la Paris cu... trenul!

Președintele Moldovei a fost în Parlamentul European de la Bruxelles, după ce a plecat din Iași, cu o cursă de avion low-cost. Din Belgia, Sandu a plecat la Paris cu trenul, ea urmând să se întâlnească cu Emmanuel Macron.

Citește și: Curajul pe care Klaus Iohannis nu o să îl aibă: Poza cu Maia Sandu și un ofițer de pază face ravagii pe internet - FOTO

”Fără opriri la vamă sau control de pașapoarte - așa funcționează Europa unită, a cărei parte ne dorim să fim și noi. Într-o oră și jumătate, trenul rapid mă va aduce în capitala franceză, unde voi avea o întrevedere cu Președintele Emmanuel Macron.

Voi pleda, și la Paris, pentru integrarea europeană a Republicii Moldova. Vrem să le oferim cetățenilor noștri aceleași oportunități pe care le au cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene. Moldova se poate dezvolta în siguranță în familia statelor europene.”, a scris Maia Sandu din tren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.