Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Incendiu în ajun de Paște la o biserică catolică din Bacău

incendiu pompieri

Capela şi clopotniţa Bisericii Catolice din localitatea Căiuţi, judeţul Bacău, au ars, sâmbătă, într-un incendiu provocat de un scurtcircuit electric. Focul a fost stins de către pompieri. În acest context, ISU Bacău recomandă credincioşilor care vor merge la biserici în această noapte să nu blocheze cu autoturismele accesul către lăcaşurile de cult şi să nu lase lumânările şi candelele aprinse nesupravegheate.

La incendiul produs la biserica din localitatea Căiuţi s-au deplasat de urgenţă trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp construcţie cu destinaţia casă mortuară şi clopotniţă. Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă de producere a incendiului este scurtcircuitul electric”, transmite ISU Bacău.

În contextul în care în această noapte se oficiază slujba de Paştele Catolic iar la lăcaşurile de cult catolice se aşteaptă prezenţa a numeroşi credincioşi, oficialii ISU Bacău recomandă enoriaşilor să nu blocheze cu autoturismele căile de acces; să utilizeze cu atenţie lumânările şi să nu le amplaseze în apropierea materialelor uşor combustibile; după încheierea slujbei să nu lase lumânările şi candelele, aprinse, nesupravegheate. De asemenea, pe timpul slujbelor religioase cu public numeros bisericile trebuie să menţină deschise uşile de acces/evacuare.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.