Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Incendiu într-un bloc de locuinţe din Floreşti - Nu au fost persoane rănite

ISU Cluj
incendiu

Un incendiu a izbucnit, duminică, într-un bloc de locuinţe din localitatea Floreşti, însă nu au fost persoane rănite, a informat ISU Cluj, potrivit Agerpres.

"Pompierii din Detaşamentele 1, 2 Cluj-Napoca, Turda, Punctul de Lucru Floreşti şi Garda de Intervenţie Gilău s-au luptat mai bine de şase ore pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperişul unei mansarde a unui bloc cu patru etaje din localitatea Floreşti. În urma solicitării înregistrate în jurul orei 11,40, s-au deplasat la faţa locului şapte autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări şi un echipaj SMURD. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar flăcările au afectat acoperişul mansardei şi două apartamente situate la etajele patru şi trei", se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

 



Potrivit sursei citate, duminică seara forţele de intervenţie s-au retras de la faţa locului, însă a rămas o autospecială pentru supravegherea focarelor ce ard încă mocnit.

 



"De asemenea, se efectuează evaluarea pagubelor produse de incendiu în toate încăperile din blocul de locuinţe şi cercetarea cauzei probabile a incendiului", mai informează ISU Cluj.

 



Pe 1 mai, un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri la faţă şi la mâini în urma unui incendiu care a izbucnit tot într-un bloc din localitatea Floreşti. Incendiul a afectat un apartament şi balcoanele altor locuinţe, iar 15 locatari au reuşit să se autoevacueze.

 



Pe 7 aprilie, un alt incendiu care a izbucnit într-un bloc din Floreşti a distrus complet şapte apartamente şi alte două au fost afectate în proporţie de 50%, fără să fie înregistrate victime.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.