Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / FOTO Incendiu puternic în Rusia: mai multe rezervoare cu produse petroliere au luat foc; 80 de pompieri intervin în forță

Twitter.com
incendiu rusia

Update:

Zona incendiului, care a acoperit rezervorul cu motorină în regiunea Bryansk, este de 4.000 de metri pătrați, au declarat serviciile rusești de urgență, transmite TASS.

Știrea inițială:

Rezervoarele cu produse petroliere ard în regiunea Bryansk din Rusia. Pompierii intervin în forță în aceste momente. Nu există informații despre victime, a declarat guvernatorul Alexander Bogomaz, potrivit Interfax.

"În districtul Surazhsky, rezervoarele cu produse petroliere ard. La fața locului lucrează echipe de pompieri și salvare. Suprafața incendiului este de 1800 de metri pătrați", a scris el, miercuri, pe pagina sa, de Telegram.

Potrivit acestuia, peste 80 de persoane și 30 de unități de echipament, au fost implicate în stingerea incendiului, a fost trimis un grup suplimentar de elicoptere al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia din regiunea Bryansk.

"Nu au existat informații despre victime", a spus Bogomaz.

Briansk este un oraș și centrul administrativ al regiunii Briansk, Rusia, situat pe râul Desna, la 379 de kilometri sud-vest de Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.