Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Incendiu URIAȘ lângă București, ARDE o fabrică unde se ambalează orezul: Intervin 20 echipaje de pompieri, este pericol de EXPLOZIE

Foto ISU
incendiu bragadiru silozuri depozite

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, în Bragadiru, în apropiere de București, la mai multe hale și silozuri de depozitare.

UPDATE 1. Se acționează în mod preponderent din exterior și de la înălțime, există risc de prăbușire a halelor. Acționează 24 de autospeciale de stingere și se suplimentează cu 5 autospeciale. Intervenția este condusă de inspectorul șef ISUBIF.

UPDATE. A fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru.

Incendiul este la două hale din Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură. Suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Acest virus SARS-CoV-2 nu are de gând să iasă prea curând din circulație. S-au dezvoltat multe mutații’

Obiectul de activitate este ambalarea și distribuția produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile.

Acționează 20 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluiri incendiare: ‘Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.