Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO – Informația care ar putea da peste cap ipoteza Poliției în cazul DJ Lalla: tânăra a fost pe plajă cu un individ, înainte să fie găsit trupul ei

antena3.ro
dj lalla pe plajă

Informația care ar putea da peste cap ipoteza Poliției în cazul DJ Lalla: tânăra a fost pe plajă cu un individ, înainte să fie găsit trupul ei

DJ Lalla a fost împreună cu o altă persoană, pe plajă, la 8:54, cu o oră înainte să fie descoperită tragedia, transmite postul de televiziune Antena 3 CNN, care a și publicat imagini de pe plajă.

Pe imagini se vad destul de mici două persoane la ora 8:55 de minute. De la 8 şi 41 de minute, unde ea este în faţa cluburilor, are mai puţin de 15 minute până ajunge pe plajă. Iar pe plajă nu este singură, acolo mai este o persoană, cu care ar discuta, după care această persoană fuge. Sunt doi oameni aproape de apă şi ulterior unul dintre ei se îndreaptă spre apă şi celalalt iese din cadrul camerei, transmite Observatornews.ro.

Alte imagini de pe camerele de supraveghere surprind momentul când DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pentru a merge pe plajă să vadă răsăritul, aşa cum spusese ea, numai că filmarea este făcută la ora 8:40 dimineaţa, arată sursa citată. Tânăra nu pare deloc debusolată, își verifică telefonul și pare grăbită.

Dosarul privind moartea tinerei este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar.

Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării.

Polițiștii merg pe două ipoteze în acest caz: fie un accident, fie o sinucidere.

Context

Tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla (Laura Claudia Rosca) a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia în dimineața zilei de joi, 28 septembrie. Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Ancheta continuă. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.