Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Însoțită doar de un SPP-ist, Carmen Iohannis a atras toate privirle cu ținuta purtată la votul pentru alegerile parlamentare

Foto antena3.ro
carmen iohannis alegeri parlamentare 2020

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a votat, duminică, 6 decembrie, în Sibiu, la mai bine de două ore după ce şeful statului şi-a exprimat votul, la Bucureşti. Ea a venit însoţită la secţia de votare de un SPP-ist şi nu a dorit să dea nicio declaraţie, anunță antena3.ro.

Aceasta i-a salutat pe cei prezenţi în secția de votare și a zâmbit de pe sub masca de protecţie, dar nu a făcut niciun fel de declarații.

Carmen Iohannis era îmbrăcată cu un palton bleu, una dintre culorile sale preferate, cu care adesea a apărut, iar pe dedesubt purta o rochie albastră, asortată cu o eşarfă de aceeaşi nuanţă. Pantofii în tonuri nude și geanta cu curelușă subțire au completat vestimentaţia sa.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

Cel mai probabil ținuta profesoarei din Sibiu a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de Prima Doamnă, potrivit tabu.ro.

În schimb, Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Preşedintele a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Şeful statului a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.