Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1: 'Este o uriașă rușine să avem încă străzi neasfaltate în Capitala țării'

Vestea.net
Ioana Constantin

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1 din București, denunță modul în care arată străzile din Sectorul 1 după fiecare ploaie. Ea trage un semnal de alarmă și spune că asfaltarea drumurilor trebuie să fie propritatea principală în următoarea perioadă.

„Așa arată străzile din cartierul 16 Februarie - Giulești, sectorul 1, de fiecare dată când plouă. Am fost aici în această dimineață cu colegii mei de la PMP Sector 1. Străzi și curți inundate pe străzi neasfaltate în cel mai bogat dintre sectoarele Bucureștiului. Domnule primar Tudorache, doamna Clotilde Armand, Sectorul 1 e și aici, nu doar în centru! Ce vom face cu sutele de copii care vor trebui să ajungă la grădiniță și la școală în aceste condiții? Asfaltarea acestor străzi e prioritate zero. Este o uriașă rușine să avem încă străzi neasfaltate în Capitala țării!”, a declarat Ioana Constantin, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1 din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.