Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO&VIDEO: Iohannis, fata in fata cu sindicalistii. Detaliu inedit de la intalnire

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu reprezentantii confederatiilor sindicale. Şeful statului i-a invitat la discuţii pe Dumitru Costin - preşedintele Blocului Naţional Sindical, Ion Popescu - preşedintele Confederaţiei Sindicale Meridian, Leonard Bărăscu - preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România - Frăţia, Bogdan Hossu - preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa şi Iacob Baciu - preşedintele Confederaţiei Sindicatelor Democratice din România.

Inedit este faptul ca discutiile cu sindicalistii au loc chiar in fostul birou al lui Traian Basescu, cel pe care Iohannis a refuzat sa il foloseasca pentru ca l-a considerat prea intunecat.

Iohannis a subliniat importanta dialogului social printr-un mesaj dat cu putin timp inainte de intalnirea cu sindicalistii:

"Avem nevoie de un dialog social real în România. Ca mediator între stat și societate, doresc să asigur cadrul necesar în care vocile cât mai multor actori și instituții ale statului se fac auzite. După consultările cu partidele politice, astăzi mă voi întâlni cu liderii confederațiilor sindicale pentru a dezbate problemele care preocupă societatea românească", a scris Iohannis pe Facebook.

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.