Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto - Joe Biden a primit-o pe Billie Eilish la Casa Albă şi i-a făcut cunoştinţă cu Commander, noul câine al familiei prezidenţiale

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Preşedintele american Joe Biden a primit-o miercuri la Casa Albă pe cunoscuta artistă pop Billie Eilish, care a venit însoţită de fratele ei, cântăreţul Finneas O'Connell, şi a profitat de întâlnire pentru a le face cunoştinţă cu câinele din rasa ciobănesc german al familiei prezidenţiale, Commander, transmite EFE.

"Când am aflat că prietenii mei @billieeilish şi @finneas sunt în oraş pentru un spectacol, am ştiut că trebuie să-i invit la Casa Albă. Mă bucur să vă văd (...) şi mă bucur că aţi avut ocazia să-l cunoaşteţi pe Commander", a scris Biden pe Twitter. Alături de mesaj, Biden a publicat o fotografie în care se îmbrăţişa cu cei doi artişti şi în care toţi trei poartă măşti de protecţie, potrivit Agerpres.

Billie Eilish, născută la Los Angeles în 2001 şi devenită regina muzicii pop alternativ pentru generaţia Z, a susţinut miercuri un concert pe Capital One Arena din Washington ca parte a turneului ei "Happier Than Ever, The World Tour".

Artista a participat în 2020 la Convenţia Naţională Democrată care l-a desemnat pe Biden drept candidat la preşedinţia SUA şi, cu acea ocazie, l-a acuzat pe preşedintele în exerciţiu Donald Trump (2017-2021) că distruge ţara.

După moartea lui Champ, un ciobănesc german în vârstă de 13 ani, Biden şi soţia sa Jill au adoptat în decembrie 2021 un pui, tot din rasa ciobănesc german, pe care l-au botezat Commander.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.