Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Kadîrov trăiește ca un împărat în Dubai: liderul Ceceniei are o vilă de lux pe celebra insulă artificială

Ukrainska Pravda
vilă ramzan kadîrov, dubai

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, deține o vilă de lux în Dubai, care se află pe faimoasa insulă. Proprietatea în sine este una dintre cele mai mari, parte a hotelului de cinci stele Zabeel Saray Royal Residences la Palm Jumeirah. Ancheta a fost realizată de jurnaliștii de la Ukrainska Pravda. Potrivit acestora, trei sau patru gardieni locuiesc permanent pe teritoriul vilei de lux. Vila a apărut pentru prima dată în fotografia lui Kadîrov în 2014. Unele înregistrări de acolo au fost chiar publicate de canalul de televiziune din Groznîi.

În 2021 și 2022, șeful Ceceniei a zburat în Emiratele Arabe Unite cu avionul său privat ACJ319 de cel puțin 14 ori. Ultima vizită a avut loc pe 26 februarie. Avionul său și-a schimbat înregistrarea și a continuat să zboare din Cecenia în străinătate, în ciuda sancțiunilor.

Clădirea lui Kadîrov este îngrijită de Turko Daudov, reprezentantul lui Kadîrov în țările arabe și musulmane. Judecând după fotografii, au locuit, de asemenea, oameni apropiați de Kadîrov la vila. Printre aceștia se numără Zaur Taymaskhanov, ofițer superior al unității SoBR Terek, Adam Delimkhanov, adjunct al Dumei de Stat și înalți oficiali ai Emiratelor Arabe Unite

La sfârșitul anului 2020, potrivit declarației de venit, Kadîrov a câștigat 381,1 milioane de ruble. A devenit cel mai bogat șef al regiunii.

content-image

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.