Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Kim Kardashian nu mai poartă inelul de logodnă în valoare de 1,5 milioane de dolari

Daily mail
Kim Kardashian

Kim Kardashian a fost văzută luni în Los Angeles fără inelul de logodnă de 1,5 milioane de dolari. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, se află în mijlocul unui scandal care arată că este pe punctul de a divorța de al treilea soț, Kanye West, cu care s-a căsătorit în 2014, relatează DailyMail.

Relația deja tensionată a lui Kim și Kanye a primit ultima lovitură după ce cuplul a avut „o luptă mare la începutul lunii decembrie”, potrivit Us Weekly.

Citește și: Dorel Vișan, convins că Sars-Cov-2 a fost conceput în laborator: 'Ei au spus că vaccinul nu rezolvă. De ce aţi făcut virusul? Cred că e alimentat în continuare'

„Kanye a explodat la Kim și a fost foarte supărată. Lucrurile dintre ei par să nu se fi vindecat de atunci ", a explicat un apropiat al familiei, despre care o altă sursă apropiată a spus că este " doar o chestiune de timp "până la încheierea căsătoriei de șase ani.

Și Kardashian - care nu avea verighetă într-un selfie cu oglindă de marți - ar fi pregătit ca lucrurile să devină „urâte” în timpul despărțirii, The Sun spunând că este în căutarea „custodiei complete” a celor patru copii ai lor.

„Niciunul dintre ei nu vrea să pară cel care pierde acest divorț și amândoi se vor lupta din greu pentru copiii lor”, a spus un apropiat al familiei.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.