Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Klaus Iohannis, în pantaloni scurți pe terenul de golf. Președintele a fost fotografiat în Alba

ziarulunirea.ro
klaus iohannis golf

O fotografie în care apar preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, a fost publicată vineri de jurnaliştii de la Ziarul Unirea, care precizează că imaginea este de la terenul de golf din localitatea Pianu de Jos, judeţul Alba. Jurnaliştii locali notează că mai multe surse au susţinut că imaginea a fost surprinsă vineri, 29 martie.

În imaginea publicată de Ziarul Unirea vineri seară se vede şeful statului, Klaus Iohannis, purtând îmbrăcăminte de zi - cu pantaloni albi şi tricou roşu, însoţit de soţia sa.

„Preşedintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din judeţul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, preşedintele ar mai fi fost şi în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoţit de prima doamnă, Carmen Iohannis”, notează Ziarul Unirea, potrivit news.ro.

Conform sursei citate, Klaus Iohannis a fost văzut şi în trecut pe terenul de golf „Paul Tomiţă” din localitatea Pianu de Jos.

În septembrie 2021, prezent la acelaşi club de golf, preşedintele Iohannis pleda pentru practicarea golfului, pe care îl caracteriza ca fiind ”un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare”.

”Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, declara Klaus Iohannis.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.