Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu au vizitat Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară. Aici, în Aula Magna, în care au luat loc studenți, profesori și membrii Senatului universității, Custodele Coroanei a primit titlul de Doctor Honoris Causa.

Rectorul universității, profesorul doctor Cornel Cătoi, și președintele Senatului, profesorul doctor Viorel Mitre, au dat citire documentelor prin care universitatea a decis acordarea titlului onorific și au prezentat Laudatio.

Majestatea Sa s-a adresat audienței, după primirea însemnelor academice, a medaliei și a diplomei, transmite romaniaregala.ro.

content-image

În cursul după-amiezii, Principele Radu a vizitat Grădinița Malteză din Cluj-Napoca, o instituție dedicată, de 29 de ani încoace, copiilor cu dizabilități neuromotorii, cărora le oferă, în egală măsură, terapie și școlarizare.

În ultima parte a zilei, Principele Radu a reprezentat pe Majestatea Sa Margareta într-o vizită la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai, unde s-a întâlnit cu studenți și profesori, cu conducerea facultății și cu personalități din Italia, Polonia și Republica Moldova, reprezentând mediul universitar și economic.

Principele Radu a purtat un amplu dialog cu studenții și profesorii, în amfiteatrul mare al facultății, pe teme legate de realitatea românească și de situația internațională actuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.