Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Marcel Ciolacu a vizitat echipa națională - Premierul a mers în cantonamentul tricolorilor înainte de meciul cu Elveția

Facebook
ciolacu burleanu

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat echipa națională de fotbal în cantonamentul de la Mogoșoaia, înainte de ultima partidă din preliminariile pentru Euro 2024, cea împotriva Elveției. România este deja calificată la turneul final din Germania, după victoria de sâmbătă seara împotriva Israelului.

„Suntem mândri de voi! Hai, România!”, scrie Ciolacu pe Facebook, alături de câteva imagini în care apare alături de jucătorii naționalei și de oficiali ai FRF.

Politicianul a stat în tribune alături de Burleanu pentru a urmări antrenamentul, iar marți seară va fi pe Arena Națională pentru a vedea meciul cu Elveția.

Ultimul antrenament

Jucătorii echipei naționale de fotbal masculin au efectuat luni seara ultima ședință de pregătire înainte de duelul cu Elveția și, implicit, ultima din această campanie de calificare la EURO.

Marți seară, România întâlnește Elveția, pe Arena Națională, în ultimul meci al preliminariilor Euro 2024, care ar putea să asigure tricolorilor primul loc în grupă, după ce au obținut calificarea în meciul împotriva Izraelului.

După antrenamentul de joi seară, Valentin Mihăilă a părăsit cantonamentul tricolorilor de la Mogoșoaia. „Deși și-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul de mâine seară, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului.”, scrie frf.ro

Valentin Mihăilă a fost eliminat în finalul partidei cu Israel și este suspendat pentru partida cu Elveția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.