Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Monica Anghel, implicată fără acordul ei în campania electorală. Reacția candidatului/ VIDEO

În Sectorul 4 din Capitală a fost distribuit un ziar electoral în sprijinul candidatului PSD la Primăria, Daniel Băluță. În respectivul ziar, Daniel Băluță apare ca fiind susținut de mai mulți artiști, printre care și Monica Anghel. Contactată de STIRIPESURSE.RO, Monica Anghel ne-a declarat că ea nu și-a dat niciodată acordul pentru a-i face campanie lui Daniel Băluță, cu atât mai puțin nu a oferit nicio declarație de susținere a acestuia în campania electorală.

”Eu nu mi-am dat niciodată acordul pentru o astfel de publicație și nicio vreo declarație (...) Haideți să vă explic cum s-a ajuns în această situație. Eu am fost la un eveniment organizat la Liceul ”Dinu Lipatti”, fiind unul dintre oamenii care i-am susținut în campania lor și cred că așa era normal, să îi susțin pentru artă. La respectivul eveniment a venit și domnul Băluță, însoțit de niște domni. La final este adevărat că am purtat o scurtă discuție.

De la o discuție și până la a apărea într-un ziar este cale lungă și mi se pare ceva foarte urât. Eu anul acesta împlinesc 30 de ani de carieră artistică și mi se pare foarte urât să faci așa ceva. Eu nu sunt implicată politic, nu îl susțin pe domnul Băluță și nu susțin niciun politician în general. Ei cu treaba lor, eu sunt cu treaba mea (...) Nu știu ce voi face, însă nu este în regulă ce s-a întâmplat, dar încă nu știu ce voi face”, a declarat Monica Anghel pentru STIRIPESURSE.RO.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, candidatul Daniel Băluță a ținut să spună că de fapt nu ar fi vorba despre un mesaj de susținere adresat direct de Monica Anghel, ci de faptul că Monica Anghel apreciază proiectele culturale pe care le are în programul său electoral, dar și faptul că apreciază modul în care abordează problemele culturale.

Fără a-i cere acordul în prealabil, o declarație a Monicăi Anghel a fost folosită într-un ziar electoral, la categoria ”Artiști care îl apreciază pe Daniel Băluță”.

Staff-ul lui Daniel Băluță ne-a explicat că mesajul Monicăi Anghel a fost preluat în urma unei întâlniri pe care cei doi au avut-o în urmă cu patru luni.

 

 

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.