Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Nunta anului in India: o fată se căsătorește cu ea: a pregătit și o lună de miere

Radu Pop
nuntă

Kshama Bindu, în vârstă de 24 de ani, rezidentă în Gujarat din India, se pregătește pentru nunta ei, care va avea loc pe 11 iunie, relatează The Economic Times.

Bindu, la fel ca multe mirese indiene, a optat pentru o ceremonie tradițională, cu feras și alte ritualuri religioase aferente. De asemenea, ea dorește să poarte ținuta de mireasă în ziua cea mare și vrea să îmbrace vermilion (sindoor) după ceremonie.

Cu toate acestea, există un lucru care lipsește de la nunta ei: mirele.

Potrivit unui reportaj din Times of India, Bindu se căsătorește singură și se angajează față de ea însăși, în locul unui bărbat (sau al unei femei).

"Căsătoria de sine este un angajament de a fi acolo pentru tine și de a te iubi necondiționat. Este, de asemenea, un act de acceptare de sine. Oamenii se căsătoresc cu cineva pe care îl iubesc. Eu mă iubesc pe mine însămi și de aici această nuntă", a declarat Bindu pentru Times of India. Locuitoarea din Gujarat plănuiește să se căsătorească cu ea însăși la un templu din Gotri. Asta nu este tot, Bindu a planificat și o ....

"Căsătoria de sine este un angajament de a fi acolo pentru tine și de a te iubi necondiționat. Este, de asemenea, un act de acceptare de sine. Oamenii se căsătoresc cu cineva pe care îl iubesc. Eu mă iubesc pe mine însămi și de aici această nuntă", a declarat Bindu pentru Times of India.

Locuitoarea din Gujarat plănuiește să se căsătorească cu ea însăși la un templu din Gotri. Asta nu este tot, Bindu a planificat și o lună de miere de două săptămâni în Goa după ceremonie.

Pentru cei neinițiați, actul de a se căsători cu sine însuși este adesea denumit sologamie, autogamie sau căsătorie de sine și a cunoscut o creștere în ultimii ani, în special în rândul femeilor înstărite. Acesta nu este recunoscut de legislația niciunei țări și nici nu este o normă socială până în prezent. Dar, cu toate acestea, de-a lungul anilor mai multe femei și câțiva bărbați au mers pe această cale.

Bindu nu este nici pe departe prima persoană care optează pentru o căsătorie pe cont propriu. Anterior, o italiancă, pe nume Laura Mesi, a îmbrăcat o rochie de mireasă albă și a mers la altar în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase, la care au participat peste 70 de invitați. Această nuntă a ridicat atenția mass-media.

Și celebritățile au îmbrățișat sologamia. În 2017, fotomodelul Victoria's Secret, Adriana Lima, a apărut pe Instagram purtând un inel cu diamant pe degetul inelar și a proclamat: "Sunt dedicată mie însămi și propriei mele fericiri... Sunt căsătorită cu mine". Cu toate acestea, Lima a avut ulterior un copil cu partenerul ei. De fapt, la fel ca Lima, și alte celebrități au ridicat noțiunile de iubire de sine și angajament față de sine la sologamie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.