Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Nunta anului la PNL: un deputat a dat lovitura. Invitații vedetă și cine au fost nașii

În acest weekend a avut loc nunta anului la PNL. Deputatul PNL de diaspora, Ovidiu Raețchi, s-a însurat cu Laura Sitea, singurul român aflat în echipa de negociere a ONU cu Siria.

Citește și: EXCLUSIV Val de demisii din PRU. Duhovnicul PRU s-a înscris în Forța Națională

Citește și: SURSE - PNL renunță la pista principală și se uită spre planul B

Printre invitații din lumea politică îi regăsim pe Alina Gorghiu și Lucian Isar, Cristian Bușoi, Dan Cristian Popescu, Răzvan Sava, Ionuț Stroe sau Cristian Olteanu.

Nasii au fost Sînziana și Florin Dorobanțu, apropiați ai miresei. Florin Dorobanțu este expert în finanțe la Brattle Group New york, are doctorat la Universitatea Duke și e specializat pe litigii și arbitraj international. Sinziana Dorobanțu e profesor la școala de afaceri străine a Universității din New york

 

Soția lui Ovidiu Raețchi, Laura Sitea este singura româncă prezentă în echipa de negociatori ai Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) cu Siria. Asta a visat dintotdeauna, să fie parte din deciziile care schimbă lumea. Nu ocupa o funcţie politică, nu a propus-o un sistem, un om sau vreun partid. A plecat din Făgăraş şi a trecut cu cele mai mari distincţii toate examenele care au calificat-o pentru asta. Un doctorat în diplomaţie la Universitatea Fletcher din Boston (Fletcher School of Law and Diplomacy) a certificat-o pentru relaţiile internaţionale, iar munca la ONU i-a împlinit visul de a-şi întâlni şi de a munci alături de idolul studenţiei sale, Kofi Annan.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.