Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO O adolescentă a murit, după o tentativă de suicid: Ce ar sta în spatele gestului

antena3.ro
Cătălina adolescenta galati

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal în cazul unei adolescente de 17 ani din localitatea Braniştea care a avut, duminică, o tentativă de suicid urmată de deces luni, la spital, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, o femeie din Braniştea a sunat la 112 pentru a anunţa că fiica sa, de 17 ani, a încercat se sinucidă. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul de Copii din Galaţi.

'Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanţă că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galaţi pentru îngrijiri medicale suplimentare', a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Galaţi, Mihai Polinschi.

Tentativa de suicid a fost anunţată şi poliţiştilor de către reprezentanţii spitalului, relatează Agerpres.ro.

"În data de 25 iulie, Secţia 1 Poliţie Rurală a fost sesizată prin apel la 112, de către Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" Galaţi, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 17 ani, din comuna Braniştea, judeţul Galaţi, a fost internată în spital, întrucât aceasta ar fi avut o tentativă de suicid prin ingerarea voluntară de medicamente în cursul dimineţii. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât şi pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a informat IPJ Galaţi.

Luni, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată.

"S-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit iniţial a fost schimbată încadrarea faptei din lovire sau alte violenţe în ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei", a precizat IPJ Galaţi.

Părinţii spun ca fata a fost acum câteva zile bătută şi violată

Tânăra ar fi avut o relaţie cu un bărbat însurat care o determina să se prostitueze. Ca să rupă legătura cu el, părinţii i-au interzis să îl vadă, i-au luat telefonul. Cinci bărbaţi au venit apoi la uşa părinţilor să îi ameninţe cu bătaia, după seara în care fata a venit bătută şi posibil drogată. Faţă de părinţi fata nu a vrut sa recunoască şi le spunea că îl iubeşte pe bărbat. Părinţii spun ca fata a fost acum câteva zile bătută şi violată. Disperată că părinţii nu o mai lasă să ţină legătura cu bărbatul, a luat pastile şi a doua zi a murit la spital. Chiar dacă pare sinucidere, rudele cu greu pot să creadă asta pentru că tânăra era foarte băută şi drogată, informează monitoruldegalati.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.