Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O geantă de mână 'mai mică decât un bob de sare' se vinde cu peste 63.000 $ - FOTO

CNN.COM
gentuță

O geantă de mână minusculă, care măsoară doar 657 pe 222 pe 700 de microni  a fost vândută miercuri la o licitație online cu peste 63.000 de dolari, informează CNN.

Abia vizibilă cu ochiul liber, geanta de culoare verde-gălbuie fluorescentă se bazează pe un design popular al Louis Vuitton - deși este opera unui colectiv de artă din New York, nu a mărcii de lux în sine.

Grupul MSCHF, cu sediul în Brooklyn, și-a botezat creația "Microscopic Handbag" (Geantă microscopică) și susține că geanta este suficient de îngustă pentru a trece prin urechea unui ac și este mai mică decât un bob de sare de mare (deși acest lucru poate depinde de cât de mare vă place sarea).

Obiectul a fost realizat cu ajutorul polimerizării cu doi fotoni, o tehnologie de fabricație folosită pentru imprimarea 3D a pieselor din plastic la scară mică. Acesta a fost vândut alături de un microscop echipat cu un ecran digital prin care poate fi vizualizată geanta.

O fotografie promoțională arată designul mai în detaliu, dezvăluind monograma "LV", semnătura Louis Vuitton. Geanta pare să se bazeze pe tote-ul OnTheGo al brandului francez, care se vinde în prezent în mărime naturală la prețuri cuprinse între 3.100 și 4.300 de dolari.

Vânzarea a fost găzduită de Joopiter, o casă de licitații online fondată de muzicianul, producătorul discografic și designerul american Pharrell Williams. Deși Williams este în prezent director de creație pentru bărbați la Louis Vuitton, Kevin Wiesner, directorul de creație al MSCHF, a declarat anterior pentru New York Times că colectivul nu a cerut permisiunea sa sau a mărcii franceze de a utiliza logo-ul sau designul său. "Pharrell adoră pălăriile mari, așa că i-am făcut o geantă incredibil de mică", a declarat el pentru ziar.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.