Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| O vulpe, inamicul public numărul unu al Poliţiei Capitoliului din Washington: Mai multe persoane au fost atacate

Capitoliu

După căutări care au durat câteva ore, inamicul public numărul unu al Poliţiei Capitoliului din Washington a fost capturat: o vulpe agresivă, care îi ataca pe trecătorii din centrul capitalei federale americane, informează AFP.

"ALERTĂ: vulpea a fost capturată", a scris pe Twitter Poliţia Capitoliului din Washington marţi după-amiază, prezentând fotografia animalului, închis într-o cuşcă după ce a fost prins în spaţiile verzi din vecinătatea Congresului american.

Mai multe persoane au fost "atacate sau muşcate" de o vulpe în proximitatea templului democraţiei americane, potrivit unor relatări trimise Poliţiei Capitoliului din Washington.

"În această dimineaţă, Poliţia Capitoliului a primit un apel telefonic referitor la o vulpe care se apropia de angajaţii" care lucrează în clădirea Congresului Statelor Unite, în care se află Senatul şi Camera Reprezentanţilor, potrivit Agerpres.

"Această vulpe ar putea avea o vizuină" în spaţiile verzi care înconjoară diversele clădiri ale Capitoliului, au explicat poliţiştii americani.

"Vulpile sunt animale sălbatice care sunt foarte protectoare faţă de vizuina lor şi teritoriul lor. Vă rugăm să nu vă apropiaţi de ele", a cerut Poliţia Capitoliului, adresându-se vizitatorilor din capitala federală americană.

Prezenţa vulpilor în Washington şi în alte oraşe americane nu reprezintă un fapt neobişnuit, însă aceste animale evită în general contactul cu oamenii, potrivit autorităţilor de mediu locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.