Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ornamentele de POLISTIREN din bradul închiriat cu 10.000 de euro de administrația Fritz s-au rupt - SURPRIZA pregătită pentru copii

ornamente brad de craciun

Imagini incredibile în Timișoara, unde ornamentele din bradul de Crăciun închiriat cu 10.000 de euro de administrația Fritz de la o companie din Reșița, s-au rupt. Culmea este că și brazii mici care au fost amplasați în Piața Libertății s-au prăbușit de la vânt. Administrația promite că totul va fi readus la stare inițială și pune totul pe seama exuberanței participanților la târg.

"Este prevăzut un eveniment cu copii. Este o primă împodobire. Steluțele de polistiren au fost rupte, ele vor fi înlocuite. Este posibil să nu fi fost rupte cu rea intenție. Avem pază, dar  nu vă imaginați că va sta cineva lângă brad. Nu este normal ca fiecare obiectiv al târgului să fie păzit. Lucrurile nu s-au rupt din răutate", a declarat Camelia Mingasson, directoarea Casei de Cultura Timișoara.

Mingasson mai spune că bradul este împodobit provizoriu și că în Timișoara se va organiza un eveniment în care bradul va fi împodobit cu copii, însă acesta a fost ținut secret pentru a face o surpriză micuților. Mai mult, bradul va putea fi închiriat  și anii viitori cu posibilitatea de a fi împodobit altfel sau înălțat. Tot Mingasson spune că târgul din acest an va fi organizat pe baza unui concept în premieră. Ieslea va fi realizată de un meșter chiar sub ochii trecătorilor, iar bradul va fi împodobit de copii, pentru a stimula participarea timișorenilor la astfel de evenimente culturale.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.