Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Pericol la Spitalul Județean Sibiu - Sectorul ATI COVID, plin de aparate electronice, a fost inundat

Sectorul ATI COVID al Spitalului Județean Sibiu a fost inundat din nou, luni. Apa ajunge la 20 de centimetri, iar angajații au scos găleți întregi cu apă, transmite Mediafax.

Sectorul ATI COVID al Spitalului Județean Sibiu funcționează într-un container amplasat în curtea spitalului, încă din timpul pandemiei. În urma unei ploi torențiale de luni, sectorul a fost inundat, apa ajungând la 20 de centimetri. Angajații au scos găleți întregi de apă.

„În urma căderilor abundente de precipitații, apa a pătruns în modularul ATI al SCJU Sibiu. Practic, din cauza debitului foarte mare de apă rezultat în urma ploilor torențiale, sistemul de colectare și scurgere nu a făcut față. Echipa administrativă a SCJU Sibiu s-a deplasat la fața locului, s-a intervenit rapid pentru îndepărtarea apei. Pacienții și aparatura nu sunt în acest moment în pericol. Este o problemă de natură tehnică, iar SCJU Sibiu a notificat deja constructorul care a efectuat lucrarea în vederea identificării rapide a unei soluții, astfel încât astfel de situații să nu se mai repete. Construcția este încă în garanție”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Nu este pentru prima dată când containerul respectiv este inundat.

Orașul Sibiu, alături de Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Ocna Sibiului, Slimnic, Loamneș, Șura Mare și Șura Mică, au fost sub alertă nowcasting de descărcări electrice, averse de 15...20 l/mp, intensificări ale vântului și grindină de mici dimensiuni până la ora 16.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.