Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Pianist 'specializat' în zone de conflict a cântat la protestul din Piața Victoriei / FOTO

Inquam Photos / George Calin
pianist piata victoriei protest

Pianistul german Davide Martello a participat sâmbătă, la protestul din Piața Victoriei, artistul interpretând, în prezența a mii de manifestanți, o serie de melodii celebre, potrivit Mediafax. Davide Martello a ajuns în Piaţa Victoriei cu pianul tras de bicicletă şi a ţinut un recital.

Este pentru a doua oară când artistul german vine în România, după ce a participat și la protestul contra Guvernului, din Piața Victoriei, din septembrie 2018.

Pianistul Davide Martello a devenit cunoscut după ce şi-a dus pianul în multe zone de conflict din lume, precum Piaţa Taksim din Istanbul, Bataclan sau Afganistan.

Davide Martello a anunţat zilele trecute pe Facebook că şi-a anulat următoarele concerte din Germania pentru că în data de 10 august, la Bucureşti va avea loc o mare manifestaţie împotriva corupţiei din România de la care nu vrea să lipsească, potrivit News.ro.

Artistul a fost prezent anul trecut, la o lună de la reprimarea violentă a manifestaţiei antiguvernamentale din 10 august, când Jandarmeria a intervenit în forţă pentru a elibera Piaţa, unde a susţinut un concert. Protestul a fost intitulat "Gust de libertate/ A taste for freedom".

Pianistul Davide Martello este celebru pentru faptul că şi-a dus pianul în multe zone de conflict din lume, cum ar fi în Piaţa Taksim din Istanbul, la Battaclan, în Euromaidanul din Kiev sau în Afghanistan, unde a susţinut concerte.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.