Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO și VIDEO SCANDALOASE - PNL ÎNCALCĂ TOATE regulile impuse românilor: acțiune electorală în Timiș, în plină pandemie

PNL siglă

PNL nu dă doi bani pe regulile pe care le-a impus românilor. Dacă simplii cetățeni trebuie să respecte distanțarea socială și să poarte măști, liberalii par a fi imuni la coronavirus, firește, când le convine. După imaginile scandaloase din biroul premierului, unde membrii Guvernului consumau alcool, fumau și nu respectau distanța socială, după ce Rareș Bogdan a fost surprins petrecând cu sute de invitați și după ce în Timiș un teren de sport a fost inaugurat cu încălcarea tuturor normelor, PNL continuă să sfideze chiar legile sale.

Citește și: ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR a dus la CREȘTEREA notelor MARI la examene: aproape 900 de elevi cu nota 10 la Evaluare Națională

Sorin Drăgoi, candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița, a făcut o acțiune electorală în plină pandemie. Departe de a respecta vreo regulă impusă de PNL, Drăgoi a făcut baie de mulțime, după cum se vede din imagine.  Sorin Drăgoi a fost vameș și în prezent este un cunoscut om de afaceri în Timișoara. Același Drăgoi a fost și city-manager al Timișoarei, mâna dreaptă a primarului Nicolae Robu, de care este extrem de apropiat. Culmea, clipul cu acțiunea a fost postat de Sorin Drăgoi pe Facebook, iar coloana sonora e un remix după o piesă cu tentă sexuală, One minute man, interpretată de Missy Elliot. ȘTIRIPESURSE.ro a solicitat o opinie din partea IPJ Timiș, care, ieri, a făcut controale în piețe și mall-uri.

 

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.