Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Poliția Română se face de râs cu echipamentele și stârnește un val de glume pe internet: 'Seamănă foarte mult cu cele ale agenților de salubritate'

enational.ro
politia romana

Poliția Română dezminte informațiile conform cărora polițiștii au uniforme noi. Instituția susține că echipamentele criminaliștilor există și sunt folosite de cel puțin doi ani de zile. Cu toatea acestea, oamenii au comentat în mod ironic modul în care arată echipamentul acestora.

Citește și: Dramă la CFR Cluj: Dan Petrescu a fost confirmat cu noul coronavirus

„Aceasta nu este nici uniforma veche, nici cea nouă, nici cea viitoare a Poliției Române. Este doar echipamentul de protecție aflat de 2 ani în dotarea colegilor criminaliști din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, care se folosește în momentul în care aceștia efectuează cercetarea la fața locului, pentru protecția proprie”, au precizat reprezentanții Poliției Române pe Facebook.

Glumele de pe internet n-au întârziat să apară. Dacă unele comentarii fac aluzie la personalul din salubritate, în altele ei sunt comparați cu angajații de la gaz sau spații verzi. Desigur, au existat și oameni care și-au arătat compasiunea pentru oamenii legii.

George Ionut Motea: „Mișto salopete... Seamănă foarte mult cu cele ale agenților de salubritate.”

Florentina F.: „Oare cei care trebuie să o poarte în fiecare zi au fost întrebați ce părerea au? Aaaa ei nu au păreri, specialistii decid pentru ei. O combinatie dintre cei care lucrează la gaz și spatii verzi.”

Boghian Andreea Gabriela: „Chiar în halul asta își bat joc aia de voi? Asta e o salopetă tristă, bună pentru cei de golesc haznale. Pe bune? Păcat pentru imaginea Poliției.”

Marius N. Florin: „Mecanic auto... Asa mi se pare ca arata uniforma. Nu stiu ce o fi în capul vostru să acceptați asemenea uniforme urâte si penibile... Nu mai zic de steagul Romaniei, oricum nu mai avem țară...”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.