Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| Poliţist al Serviciului Acţiuni Speciale, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness

Actualitatea Romaneasca
Albert Mufturel mascat

Poliţistul Albert Cristian Mufturel, luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness care a avut loc recent în Spania, la Santa Susanna, scrie Agerpres.

Potrivit IPJ Mehedinţi, dintre cei peste 800 de concurenţi din întreaga lume care au participat la competiţie, Albert Cristian Mufturel a obţinut următoarele rezultate: culturism classic 40-44 medalia de bronz, classic physique 40-44 medalia de bronz şi locul 4 la culturism 80.

"Rezultatele obţinute de campionul nostru întăresc credinţa că limitele pot fi depăşite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverenţă şi determinare, compensând totodată eforturile susţinute şi depuse de către acesta de-a lungul anilor. Îi mulţumim poliţistului Albert Cristian Mufturel pentru seriozitatea, perseverenţa şi profesionalismul de care dă dovadă şi îi urăm succes deplin în continuare!", afirmă reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Timp de 16 ani, Albert Cristian Mufturel şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, în calitate de comandant al echipajului de descarcerare, iar la 1 martie 2021 s-a mutat în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mehedinţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.