Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Poliţiştii din Alba cer sprijin pentru identificarea unei femei care a retras bani de la bancomat, folosind cardul altei persoane

Politia Română
politia

Poliţiştii din Alba cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane de interes în instrumentarea unui dosar penal şi fac publice imagini cu o femeie care ar fi retras bani de la bancomat, de mai multe ori, folosind fără drept cardul unei alte persoane.

Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea persoanei din imagine, în interesul soluţionării unei cauze privind fapte de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, se arată într-un comunicat al IPJ Alba, de miercuri, potrivit news.ro.

Citește și: Victor Ponta trage semnalul de alarmă: Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România? .

"În imagine apare o femeie care ar fi folosit fără drept cardul bancar al unei persoane şi ar fi efectuat 9 retrageri de numerar, în valoare totală de 6.300 de lei, de la ATM –ul unei bănci", adaugă sursa citată.

Cetăţenii care pot oferi detalii care ar putea ajuta la identificarea acesteia sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.