Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Pompierii din Huşi au intervenit pentru a îndepărta o porțiune din acoperişul din tablă al unui bloc, care ar fi putut să cadă pe maşini şi trecători

Inquam Photos / Costin Dinca
INCENDIU - BOLI INFECTIOASE Constanta pompieri

Pompierii din Huşi, judeţul Vaslui, au intervenit, marţi, pentru a îndepărta o porţiune din acoperişul din tablă al unui bloc, bucata fiind desprinsă de vântul puternic şi fiind în pericol să cadă pe maşini şi trecători. Intervenţia a durat circa două ore, fiind îngreunată de vânt.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Secţia de pompieri Huşi a intervenit la un bloc de pe strada Eroilor, în apropiere de Poştă, pentru degajarea unui acoperiş aflat în pericol de prăbuşire din cauza vântului puternic.

"La sosirea echipajului de intervenţie, o porţiune de aproximativ 30 metri pătraţi acoperiş din tablă pe astereală din lemn risca să se prăbuşească peste autoturisme şi trecători. După aproximativ două ore de lucru la înălţime, pompierii militari au reuşit să îndepărteze pericolul", a transmis sursa citată.

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de vântul foarte puternic, conform news.ro.

FOTO: ISU Vaslui

Vaslui: Pompierii din Huşi au intervenit pentru a îndepărta o bucată din acoperişul din tablă al unui bloc, care ar fi putut să cadă pe maşini şi trecători/ Intervenţia, îngreunată de vântul puternic - FOTO

Sursă foto: ISU Vaslui

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.