Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Prima imagine de la negocierile PSD-PNL, după ce Nicolae Ciucă și-a intrat în rol

Inquam Photos / Octav Ganea
negocieri psd pnl

La Palatul Parlamentului, după ora 16.00, a început prima rundă de negocieri dintre PSD și PNL, după ce Nicolae Ciucă a fost votat de conducerea liberailor drept propunere pentru funcția de prim-ministru.

Prima imagine de la negocieri, realizată de fotograful Inquam Photos, îi arată pe Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, alături de Florin Cîțu și Nicolae Ciucă.

Ministrul interimar al Apărării Nicolae Ciucă a fost propus şi votat de Biroul Executiv al PNL pentru funcţia de premier, cu unanimitate de voturi, au precizat surse liberale pentru News.ro. Ulterior, decizia a fost anunţată oficial de Rareş Bogdan şi de Gheorghe Flutur, însă propunerea a aparţinut liderului PNL Florin Cîţu. Decizia conducerii PNL vine după o discuţie pe care preşedintele PNL Florin Cîţu a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis, în urma blocării negocierilor cu cei de la PSD.

Întrebat dacă PSD ar putea reveni asupra deciziei ca el să fie propus premier şi să îl accepte pe Nicolae Ciucă în această funcţie, Marcel Ciolacu a răspuns: „În acest moment, înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.