Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Halloween liberal. 'Primăria groazei' la Timișoara - Liberalii continuă războiul cu Dominic Fritz

https://orasul-timisoara.ro/local-10153/
primaria timisoara

Mai mulţi tineri liberali din Timişoara au sărbătorit Halloween, duminică seara, chiar în faţa Primăriei Timişoara pe care au numit-o ”primăria grozei”. Au adus dovleci sculptaţi şi lumânări pe care le-au aşezat la intrarea în instituţie. Prin acest gest tinerii au vrut să tragă un semnal de alarmă privind lipsa încălziri şi a apei calde timp de trei zile în oraş, potrivit news.ro.

”Primăria grozei. Spitale îngheţate, şcoli închise din lipsa căldurii, zeci de mii de timişoreni în frig. Asta reprezintă o reţea de termoficare pusă pe butuci. Am "sărbătorit" Halloween-ul în faţa Primăriei Timişoara. Primarul Fritz şi "profesionistul" viceprimar Ruben Laţcău dovedesc pe zi ce trece cât de incompetenţi sunt.Soluţia pentru Colterm există, dar  administraţia USRPLUS a Primăriei Timişoara nu cunoaşte legea. P.S. S-au respectat regulile pentru prevenirea COVID-19”, au transmis tinerii liberali pe Facebook.
Timp de trei zile, Timişoara nu a avut încălzire şi apă caldă din cauza datoriilor pe care societatea de termoficare Colterm le are către furnizorul de gaze E.ON. Actualul contract de furnizare de gaze semnat de primarul Dominic Fritz cu o altă firmă se încheie luni, la ora 7.00, însă există posibilitatea de prelungire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.