Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Răspuns EPOCAL al lui Radu Tudor, după poza în care îl caută Vladimir Putin călare pe urs: Adu Tezaurul furat si da Basarabia inapoi, mujicule

Vladimir Putin a anunțat că Rusia a început producția primului vaccin anti-COVID-19 din lume. Președintele Rusiei a precizat că una dintre fiicele lui este printre persoanele care s-au vaccinat. Însă, OMS a reacţionat cu prudenţă la anunţul de marţi al Rusiei referitor la realizarea unui vaccin anti-Covid-19, amintind că "precalificarea" şi omologarea unui vaccin trebuie să urmeze proceduri "riguroase".

În rețele de socializare din România circulă o poză în care Vladimir Putin este la bustul gol călare pe un urs, cu o seringă uriașă în spate și cu mesajul ”Îl caut pe Radu Tudor”. Vedeta de la Antena 3 a intrat în jocul internauților și a postat o replică epocală.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

”Lasa vrajeala cu vaccinul tau necertificat pe plan international. Adu Tezaurul furat si da Basarabia inapoi, mujicule !”, este mesajul lui Radu Tudor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.